Wat valt er te beleven

Onderstaande belevenissen zijn er allemaal al gedaan. Jij bepaalt de manier die bij jou past om te werken naar jouw oplossing. Mijn belevenissen zijn altijd op maat gemaakt. Belevenissen zijn er ter ondersteuning in tijden van verdriet maar ook om je te helpen om losser, vrijer en luchtiger te leven, je komt los uit het stramien, durf jij mij uit te dagen om de voor jou passende belevenis te maken?


Moodboarden

  • Krachtige kruk; Deze kruk krijgt jou weer in je kracht!
  • Geluks kist; Waardoor voel jij geluk, waardoor voel jij je waardevol, benut je genoeg van jou kwaliteiten en talenten waardoor jij kunt schitteren?
  • Ik misje kisje; een kistje dat gemaakt wordt om dierbaren te herinneren
  • Het schilderij van de toekomst; Welke talenten heb je en hoe wil je deze gaan inzetten.

Put your booties on

We gaan in gesprek tijdens een wandeling van ongeveer 1.5 uur. Jij bepaalt (per keer) waar jij het over wilt hebben. Dit onderwerp nemen we mee de natuur in. Tijdens het wandelen ga ik (met hulp van de natuur) spiegelen. Dit kan éénmalige zijn maar is ook vaker in te plannen. 

Je tofste reis ooit

Een reis in je hoofd, hart en lijf. Dit wordt jouw "heilige' reis. Tijdens vier ontmoetingen maak jij jouw reis in jezelf. (Denken, voelen en vooral doen).  Durf jij de reis terug naar jouw eigenheid te maken?

Maffe plaatjes wandeling

Wie ben jij echt? We gaan de natuur in en ondertussen zoveel mogelijk uit onze comfortzone. Dit alles gaan we vastleggen op camera. Durf jij jezelf weer echt te laten zien? 

Het verre van perfecte moment

Hier gun jij jezelf of wellicht je team het ultieme moment om los te laten, een dagdeel loskomen van perfectionisme. De belevenis wordt voor je geregeld om zoveel mogelijk te ontregelen. Laat je verrassen en onderga. Beleef het ultieme loslaten.

Durf jij jouw uitdaging aan? Ik wel!

Voor tarieven kun je persoonlijk contact met me opnemen.

 

Gastlessen in het basisonderwijs

Ik geef gastlessen op (basis)scholen. We gaan op creatieve wijze  in de klas met een thema aan de slag. Hierbij staan denken, voelen en doen centraal. Dit vergroot de zelfkennis kinderen leren zichzelf te herkennen en erkennen. Er zijn verschillende thema's  beschikbaar onder andere;  Breng je talent in beeld en lessen in geluk / verdriet. Ik kan elk thema verwerken naar een pakkend, interactief en leerzaam moment. Voor meer informatie neem gerust contact met me op.


 

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn