De plek waar je thuis kunt komen bij jezelf. 

 

Andersom beleven en De Verbinder

 

Andersom beleven

Als jij vastloopt in het doorleven van verlies ben je hier op de juiste plek. Andersom beleven is de coachingspraktijk die met jouw op pad gaat tijdens het doorleven van verlies en rouw. Verlies kent vele kleuren van zichtbaar tot onzichtbaar, van onvervuld verlangen tot het verliezen van het meest dierbare in je leven. Ik ga graag een stukje met je mee op pad om je weer in beweging te krijgen zodat ook jouw leven weer kleur krijgt. 

Verliesbegeleiding

Het is niet het loslaten maar het omarmen van wat is. 

Herken jij; 

  • Verdriet dat voelt alsof het niet te dragen is
  • Rusteloosheid
  • Een donker pad waarop je loopt
  • Geïrriteerdheid, snel geprikkeld en of boosheid
  • Angst voor loskomende emoties
  • De automatische piloot die aanstaat, vervreemd van jezelf
  • Slecht kunnen slapen
  • Een hoofd vol met steeds terugkerende (negatieve) gedachten
  • Ontwijkende blikken, mensen die je uit de weg lijken te gaan
  • Medicatie gebruik om je emoties beter te kunnen controleren

Ligt het ontstaan hiervan nadat je verlies hebt geleden in welke vorm dan ook. 

Denkend aan bijvoorbeeld; Het verliezen van een dierbare, blijvend lichamelijk letsel na een ongeval, scheiding, een vastgelopen werksituatie, een onvervulde kinderwens... Al deze hierboven genoemde emoties en ervaringen zijn onderdeel van rouw. 

Jouw wereld staat stil. Voor anderen draait hij door, daardoor mis je al snel de aansluiting in het gesprek. Je wilt anderen niet langer "lastig vallen" met wederom het delen van je verhaal. Maar dat is juist wat er wel mag zijn. De draad weer oppakken en daarnaast ruimte geven/nemen voor verdriet kan heel zwaar en moeilijk zijn. Dit is begrijpelijk en normaal; je leven is niet meer wat het was. 

Ik ga vanuit puur contact een stukje mee op jouw pad. Jij voelt de ruimte om je verhaal te delen en waar mogelijk gaan we op creatieve wijze aan de slag om jouw verdriet wat milder te maken. Ik wandel veel met mensen, dit geeft altijd rust en een gevoel dat elke emotie er mag zijn. Wij gaan ruimte creëren voor jou verdriet maar ook voor jouw geluk. Zodat jij je eigen pad kunt vervolgen. Een nieuw Tijdperk!


De Verbinder

De Verbinder gaat zowel individueel aan de slag als ook met teams


Het  individu 

Samenleving: "Wees jezelf"

Samenleving: "Nee, niet op die manier..…"

Kom los van alles wat moet en ga op pad met mij.

Voel jij je 'a puppet on a string' die wordt bediend door anderen. Knip de draadjes door en kom weer in beweging, vind je eigen weg en kom weer in verbinding met jezelf. 

Ervaar je veel stress, heb je het gevoel de controle te verliezen of dat je geleefd wordt door allerlei omstandigheden? Voel je je meestal druk of heb je het gevoel van alles te moeten en houd je dat verkrampt vast, als een denderende trein die niet te stoppen is... 

De sleutel ligt bij jezelf.

Voor mij valt of staat tijdens ontmoetingen alles met een goed contact tussen twee of meer mensen. Waarbij jij tijdens de belevenis je open durft te stellen en vandaar uit (kleine) stapjes durft te gaan zetten. Ik daag je uit om op een speelse manier met mij aan de slag te gaan. Hierdoor leer je losser, vrijer en luchtiger te leven, je komt los uit het stramien! 

Ik ga op zoek naar één voor jouw  passend manier waardoor jij ruimte voelt voor jezelf. Op de manier die bij jou past!

Jij vindt bij mij niet wat je zoekt,

Je vindt wie je bent

Vanuit jezelf maak jij pas écht impact!


Teams

Ik bied zowel kortdurende ondersteuning aan in de vorm van teambuilding trajecten als interim klussen voor teams die vastgelopen zijn. Door mijn ontwapenende houding krijg ik snel op tafel waar het vastloopt en mijn enthousiasme werkt aanstekelijk waardoor er weer een omgeving ontstaat waarin het met een gezonde dosis humor weer fijn wordt om aan de  slag te gaan met elkaar.  

Groepsdynamiek is enorm interessant. Een team leren om elkaars talenten te zien en deze krachten te bundelen waardoor je de kwaliteiten van het individu inzet om een team tot maximale groei uit te dagen. Dit passend maken binnen de organisatie waar deze werkzaam is zodat eigenlijk alles op zijn plek valt en er een nieuwe gezonde balans ontstaat.