Over mij

Mijn naam is Ilke Velthof en ben woonachtig in Vasse, liggend in het prachtige Twente.

Hier woon ik samen met mijn man en onze 4 prachtige kinderen. 

Vanaf mijn 18 de jaar ben ik begonnen met werken in de zorg. Van handen aan het bed tot Versterker. (waarbij teams door middel van korte en intensieve ondersteuning werd geleerd om zelf organiserend te zijn).

Wat me opviel was dat mensen als poppetjes aan een draadje werken. De eigenheid van het individu was soms verstopt. 

Vanuit nature ben ik benieuwd naar de mens en zal hier ook naar op zoek gaan. Vanuit eigenheid ga ik met iemand op pad. Ik heb veel mensen gecoacht, dit houdt voor mij in dat ik met oprechte aandacht en puurheid in contact ben met mensen. 

Doordat ik mijn eigen pad gekozen heb is er ruimte ontstaan voor mezelf en mijn eigen bedrijven;  Andersom Beleven en de Verbinder. 

Ik heb mogen ervaren dat loslaten erg eng kan zijn maar dat het je zoveel dichter bij jezelf brengt en hier mooie kansen door ontstaan. Ik kan enorm genieten van mensen om mij heen. Vanuit Twentse nuchterheid, humor en enthousiasme mensen prikkelen om weer zichzelf te laten zien of weer een stukje dichter bij zichzelf te brengen. 

Verlies nam een steeds centraler plek in, Doordat ik zelf verlieservaringen heb doorleeft werd voor mij helder dat verlies vele kleuren kent. En dat het een zichtbaar verlies kan zijn maar ook onzichtbaar. Met beide kun je flink worstelen en intens verdrietig zijn. Vaak voel je je dan eenzaam en onbegrepen. De ander herkend en erkend je verlies niet waardoor je het steeds meer bij jezelf begint te houden.  

Ik wil je weer thuis laten komen bij jezelf, waar ruimte is voor verdriet maar ook zeker ruimte voor je nieuwe ik. Er breekt een nieuw tijdperk aan.  De combinatie van verlies begeleiding en coaching past het beste bij mij. Het aan de slag gaan met wat op dat moment speelt, niet vanuit een vooropgezette methode maar vanuit jouw behoefte een werkvorm pakken die daarbij past. Waarbij ik graag de natuur in ga of het op een andere manier creatief aanpak.  • 19a
    19a


 

 

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn