de Verbinder

De Verbinder gaat zowel individueel met je aan de slag als ook met teams. 


Het  individu 

Samenleving: "Wees jezelf"

Samenleving: "Nee, niet op die manier..…"

Kom los van alles wat moet en ga op pad met mij.

Voel jij je 'a puppet on a string' die wordt bediend door anderen. Knip de draadjes door en kom weer in beweging, vind je eigen weg en kom weer in verbinding met jezelf. 

Ervaar je veel stress, heb je het gevoel de controle te verliezen of dat je geleefd wordt door allerlei omstandigheden? Voel je je meestal druk of heb je het gevoel van alles te moeten en houd je dat verkrampt vast, als een denderende trein die niet te stoppen is... 

De sleutel ligt bij jezelf.

Voor mij valt of staat tijdens ontmoetingen alles met een goed contact tussen twee of meer mensen. Waarbij jij tijdens de belevenis je open durft te stellen en vandaar uit (kleine) stapjes durft te gaan zetten. Ik daag je uit om op een speelse manier met mij aan de slag te gaan. Hierdoor leer je losser, vrijer en luchtiger te leven, je komt los uit het stramien! 

Ik ga op zoek naar één voor jouw  passend manier waardoor jij ruimte voelt voor jezelf. Op de manier die bij jou past!

Jij vindt bij mij niet wat je zoekt,

Je vindt wie je bent

Vanuit jezelf maak jij pas écht impact!


Teams

Ik bied zowel kortdurende ondersteuning aan in de vorm van teambuilding trajecten als interim klussen voor teams die vastgelopen zijn. Door mijn ontwapenende houding krijg ik snel op tafel waar het vastloopt en mijn enthousiasme werkt aanstekelijk waardoor er weer een omgeving ontstaat waarin het met een gezonde dosis humor weer fijn wordt om aan de  slag te gaan met elkaar.  

Groepsdynamiek is enorm interessant. Een team leren om elkaars talenten te zien en deze krachten te bundelen waardoor je de kwaliteiten van het individu inzet om een team tot maximale groei uit te dagen. Dit passend maken binnen de organisatie waar deze werkzaam is zodat eigenlijk alles op zijn plek valt en er een nieuwe gezonde balans ontstaat.

Na de kanteling gaan we samen ervoor zorgen dat het goed geborgd wordt. Zodanig dat de ontwikkeling die er is geweest, welke opgevolgd zijn door veranderingen, ook blijvend zijn.  

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn